Wacht niet tot het te laat is

CONTACT ALL QUALITY

Met goed vertrouwen besteld u producten bij uw leverancier in China of elders. De specificaties van de bestelde producten heeft u doorgesproken of door gemaild.  U vertrouwd uw leverancier 100% dat de producten naar uw verwachting geproduceerd én geleverd gaan worden.

Uw goederen komen aan op de afgesproken locatie.  Het ziet er allemaal prima uit, alles is prima ingepakt. De producten worden overgeladen en gaan op weg naar uw klanten.

Twee dagen later krijgt u een telefoontje van uw klant. Uw klant is niet blij. De maatvoeringen van de stoelframes kloppen niet. De bekleding die uw klant om de stoelframes zou maken, passen hierdoor niet. De werknemers van uw klant komen hierdoor stil te staan, de kosten beginnen al op te lopen. Uw klant kan het product niet op tijd leveren aan haar klant.

U zult het probleem moeten oplossen.  HELAAS! U bent al te laat.

Uw leverancier gaat uw product niet kosteloos opnieuw maken. U zult hierdoor extra kosten moeten maken. Uw klant is boos.

All Quality heeft 25 jaar technische werkervaring. All Quality controleert de kwaliteit sinds 2009 voor haar opdrachtgevers.

De ervaring van All Quality is: Controleer niet op het laatste moment. Is er iets fout? Dan bent u te laat. De fout kan niet meer worden hersteld of  het herstel proces kan erg lang duren. U bent te laat. De kans is erg groot dat uw producten hierdoor niet op tijd worden geleverd.

Advies All Quality

Start de kwaliteitscontrole alvorens het productie proces. Voor en tijdens het productie proces kan de  QC controle door All Quality direct worden ingegrepen en worden bijgesteld.

Uit ca 25 jaar werkervaring weten wij als geen ander dat kwaliteitscontrole zeer belangrijk is voor opdrachtgevers, leveranciers, afnemers en consumenten.

Als uw goederen in Europa aankomen, is het te laat. U gaat ervan uit dat u goederen bij uw leverancier besteld van goede kwaliteit geleverd gaan worden. In de meeste gevallen zult u worden teleurgesteld met alle gevolgen van dien.<br />

U vertrouwd immers uw leverancier. Maar toch gaat er vaak iets fout. zoals een verkeerd geleverde kleur, verkeerde maatvoering. Zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. <br />

Zonde van de tijd, zonde van de materialen en zonde van het geld. Van uw klant krijgt u een telefoontje, dat hij of zij niet blij is, met datgene dat u geleverd heeft

november 26, 2018

Contact kwaliteitscontrole china

KWALITEITSCONTROLE QC INSPECTIE IN CHINA AZIE ALL QUALITY KWALITEITSCONTROLE CHINA INSPECTEUR NEDERLAND ALL QUALITY IS EEN KLEINE ONDERNEMING GEVESTIGD IN NEDERLAND. ALL QUALITY IS EEN ONDERNEMING […]